Een ruimte van zowat 500m2 gevuld met héérlijke bio-producten. Van kraakverse groenten van om de hoek tot Spaanse en Italiaanse specialiteiten en daartussen een brede waaier aan ambachtelijke producten zoals brood, kaas, wijn, chocolade… de boerderij een stap dichterbij.

Winkel aan Leuven Station

Locomotievenstraat 1, Kessel-Lo
Benedenplein, achterzijde station
tel +32 16 41 57 98
Open: Woe, Do, Vr: 11u-19u, Zat: 9u-18u, Zon: 10-16u

Enkele van onze producenten!

Wijn van Valdibella, Black Angus rundsvlees van André Grevisse, Rauwmelkse kaas van Karditsel, Hinkelspel en Ferme de Stée, Confituren van Bioschuurke, Glutenvrij brood en koekjes van Levure et Levain, Olijven van Olivovivo, Tapenaden van Antico Colle, Fruit van Appeltuin, Sappen van Den Boogerd, Zuurdesem brood van Boulangerie Legrand, Mango’s van Frutorganic… come and meet your farmer!

Waar staat The Food Hub voor?

Wij zijn ervan overtuigd dat een gezonde economie respect toont voor alle spelers, van producent tot consument, en daarbij in evenwicht staat met het milieu. Op deze manier kunnen we tot een prijs komen die eerlijk is voor iedereen en waar iedereen beter van wordt. We stellen dan ook zo transparant mogelijk de informatie ter beschikking over hoe het product bij ons is geraakt, hoe het werd geproduceerd en hoeveel de producent hier aan verdiend heeft.