La Cookiserie Namuroise

Logo-Icon-Blank

Green-Wedge

La Cookiserie Namuroise Icons

La Cookiserie Namuroise

Locatie: Namen.

 

Gecertificeerd biologisch sinds: 2010.

 

Aard van het bedrijf: Familiebedrijf.

 

Aantal werknemers: 1.

 

Producten: Cookies le P’tit Namurois.

 

 

Een korte geschiedenis van de boerderij en filosofie: In 2012 heb ik een oude familiezaak nieuw leven ingeblazen. Mijn Naamse overgrootvader had een koekjesatelier in Charleroi. De naam van zijn winkel was “Au Namurois”. Na 120 jaar wilde ik die project in Namen laten herleven.

 

Ik ben biologisch traiteur sinds 2010 en ik vind het boeiend om koekjes te maken die zo lokaal mogelijk geproduceerd worden. Ik heb voor lokale leveranciers gekozen en de koekjes zijn nu 65% lokaal. Ik probeer zo veel mogelijk om met kleine kwaliteitsboerderijen te werken.

Green-Triangle