Tomoatoes
Logo-Icon-White

Hoe het werkt

Green-Wedge

The Food Hub is uit verschillende delen samengesteld:

De biovoedingswinkel. We streven ernaar om onze producten 100% rechtstreeks bij de kleine en middelgrote producenten te halen. Wij kopen momenteel aan bij meer dan 40 producenten en coöperaties in België, Italië, Spanje en Frankrijk. En we zijn voortdurend op zoek naar nieuwe producenten om ons aanbod uit te breiden.

 

 

Icon-Images-1

 

 

Een ophaalpunt voor andere lokale voedingsprojecten zoals bv. CSA’s voor groenten, vlees en graan of gespecialiseerde voeding zoals glutenvrij brood en charcuterie.

 

 

Een verdeelpunt voor seizoensgroenten- en fruitpaketten, wekelijks met de fiets geleverd in het Leuvense. En voor lokale en biologische voeding voor restaurants en scholen uit de regio.

 

 

Icon-Images-3

 

 

Een broedplaats voor ondernemers uit de voedingssector. Elke maand onthaalt The Food Hub een andere ondernemer om deze te helpen zijn idee te ontwikkelen. Enkele van deze evenementen zijn: Pop-up restaurants met veelbelovende chef-koks die koken met lokale ingrediënten, degustaties van nieuwe producten zoals glutenvrij brood of lokaal geproduceerde charcuterie of kaas.

 

 

Een ontmoetingspunt tussen producenten en consumenten. Twee maal per jaar zal The Food Hub de producenten uitnodigen voor een contactmoment met de klanten.

Green-Triangle