We bieden een uitgebreide selectie kwaliteitsvolle bioproducten aan, waarvan het merendeel rechtstreeks afkomstig is van kleine en middelgrote producenten uit België en de rest van Europa. Het directe contact met de boeren en de transparantie over prijs en herkomst maken onze winkel uniek in België.

Winkel in Brussel Molenbeek

Henegouwenkaai 23, Quai du Hainaut
Molenbeek

Open: Din: 13u-19u
Woe, Do, Vr: 11u-19u
Zat: 10u-18u, Zon: 11-17u, Feestdagen: gesloten

 

Ons aanbod:

Lokale groenten en fruit, kazen van België en Europa, rauwe melk, Spaanse en Italiaanse charcuterie, Black Angus rundsvlees, glutenvrij brood en glutenvrije producten, bier, brood, groot aanbod aan bulkproducten (zoals wijn, noten, zaden, olie), confituren en fruitsap van de streek,…

Waar staat The Food Hub voor?

Wij zijn ervan overtuigd dat een gezonde economie respect toont voor alle spelers, van producent tot consument, en daarbij in evenwicht staat met het milieu. Op deze manier kunnen we tot een prijs komen die eerlijk is voor iedereen en waar iedereen beter van wordt. We stellen dan ook zo transparant mogelijk de informatie ter beschikking over hoe het product bij ons is geraakt, hoe het werd geproduceerd en hoeveel de producent hier aan verdiend heeft.