Locatie: Ecuador.

Biologisch Gecertificeerd sinds: 2011.

Aard van het bedrijf: Familiebedrijf.

Aantal werknemers: 10.

Producten: Rauwe chocolade.

Een korte geschiedenis en filosofie van de boerderij

Pure, hoogkwalitatieve biologische chocolade, gemaakt van de oorspronkelijke Ecuadoriaanse cacaovariëteit: de Arriba Nacional. Deze cacao staat bekend om zijn frisse fruitigheid, die de chocolades van Pacari kenmerkt.

Pacari is opgezet door twee jonge Ecuadoriaanse ondernemers, Santiago Peralta en Carla Barboso. Zij zijn erin geslaagd om in Ecuador hoog kwalitatieve chocolade te maken van de oorspronkelijke Ecuadoriaanse cacaovariëteit: de Arriba Nacional.

Zij verhogen de kwaliteit van hun ingrediënten door nauwe samenwerking, begeleiding en training van kleine cacaoproducenten. De producenten die aan Pacari leveren besteden meer tijd en aandacht aan het gewas, produceren meer cacao van een veel hogere kwaliteit en verbeteren hun markt- en inkomenspositie.

Gelieve een hoge kwaliteit foto van de boerderij en uzelf die we kunnen uitprinten.