Locatie: Sayalonga (Regio van de Axarquía), Málaga, Espagne.

Biologisch Gecertificeerd sinds: 2017.

Aard van het bedrijf: Familie op 5 hectare.

Aantal werknemers: 2-3.

Producten: Avocado’s, mango’s, mispels.

Een korte geschiedenis en filosofie van de boerderij

Het leven van mijn familie is altijd nauw verbonden geweest met het platteland: het is onze passie en de plaats waar we ons thuis voelen. Vanaf mijn kindertijd heeft landbouw een centrale plaats gehad in mijn leven en sinds 2014 kan ik me er uitsluitend aan wijden door een ecologisch en duurzaam model te verdedigen.

Onze werkfilosofie richt zich er op om zo veel mogelijk inspiratie uit de natuur te halen.
Door de biodiversiteit te respecteren en het microbiologische netwerk te bevorderen, helpen we de planten om een balans te vinden om gezond te worden en zich te beschermen tegen ziekten en plagen.

We werken hard aan de regeneratie van de bodem met organische stof door ze te verrijken met gevarieerde ecologische technieken, zoals het gebruik van bocashi (gefermenteerde mest). We voeden de bomen met biomeststoffen van onze eigen productie. Daardoor krijgen we vruchten met een grote voedingswaarde en een uitzonderlijke smaak. Deze oogsten we op het optimale rijpingspunt.